Virtuel Maveballon

GRATIS Online Foredrag: “Hemmeligheden bag vægttab – Nyd maden, livet og dig selv mere, mens du slanker dig

Slank med virtuel Maveballon forløb starter 14.januar. Der er kun 24 pladser. Det er først til mølle. Du kan tilmelde dig længere nede på siden eller her

For mig er det en superlet måde at slanke sig på.
For første gang, under et vægttab, føler jeg mig ikke “snydt”,
når resten af familien spiser,
for jeg spiser jo, hvad jeg kan og har lyst til.

Anne Birgitte Hansen, 56 år

Skab dit vægttab med Virtuel Maveballon™

Vil du ændre dit liv, skal du ændre dine tanker. Lær at påvirke dit sind og dine tanker, så de støtter dig i dit vægttab i stedet for at modarbejde dig.

Gennem en række øvelser lærer du, hvordan du bruger dit sind konstruktivt, opnår større glæde ved din krop og skaber det slanke liv, som du ønsker dig.

Du kan bruge Virtuel maveballon uanset, om du vil slanke dig meget eller lidt.
Programmet kan også bruges som et alternativ til vægttab ved en fedmeoperation, så du undgår
de bivirkninger og farer, en sådan operation potentielt kan have.


De fleste af os ved godt, hvad sund livsstil er. Men ubevidste tanker gør ofte, at vi handler stik imod den viden. Måske har du allerede forsøgt at slanke dig uden held. Måske har du slanket dig og taget på igen, eller måske er det første gang, du vil slanke dig.

Det handler ikke om viljestyrke, som mange tror. Det afgørende er, at du har fået dit ubevidste sind med på idéen. Din situation er nemlig et resultat af dit mindset og dine dominerende tanker, som udspringer fra det ubevidste. Nogle af de mest effektive redskaber til at arbejde med dit ubevidste sind er hypnose og meditation.

Dette program giver dig mulighed for at skabe de tanker, som støtter dig i dit vægttab, fremfor at modarbejde det.

Du kan bruge programmet uanset, om du vil slanke dig lidt eller meget, og du kan bruge det som et alternativ til en fedmeoperation. Hvorfor lade sig operere – med risiko for bivirkninger – når du har et alternativ, hvor du påvirker dit sind til at tænke tanker, der slanker? For alt starter med en tanke, og det er videnskabeligt bevist, at vores tanker påvirker både krop og adfærd og dermed vores vægt.

I programmet får du mulighed for at placere en Virtuel maveballon i din mave med hypnose. Programmet er omhyggeligt designet med henblik på, at du spiser mindre og hurtigere føler dig mæt og tilfreds. Og du samtidig får naturligt lyst til de sunde valg, sådan at de støtter dig i dit vægttab.

Udover at slanke dig, er programmet sammensat med det formål at øge dit generelle velbefindende samt at elske din krop. Simpelthen fordi det er lettere og sundere at slanke sig, når man har det godt. Du fortjener at have det godt, og måske er hele slankeprocessen lettere, end du tror.

Brug sessionerne så længe, du ønsker at slanke dig. Og ja, du kan selvfølgelig bruge dem resten af dit liv, hvis du lige har behov for at stramme op og komme tilbage på sporet efter en udfordrende periode.

Jeg ønsker dig et tilfredsstillende og berigende forløb hen mod et slankere liv.

Kan du genkende, at du …

 • døjer med elevartor- eller overvægt
 • er utilfreds med din krop
 • er energiforladt, fordi din krop skal bruge energi på ekstra kilo og på at fordøje for meget mad
 • har helbredsproblemer, som er relateret til overvægt – eller er bange for at få det
 • føler dig svag/forkert/utilstrækkelig/irriteret på dig selv, når du ikke kan holde vægten
 • lader dig påvirke af andre mennesker til at spise mere, end du har behov for
 • spiser med følelserne for at give dig selv omsorg,hygge eller trøst
 • føler dig sexuelt mindre attraktiv
 • føler, at du ikke har kontrol over dine spisevaner, og at du modarbejder dig selv og dit vægttab med din livsstil

Forestil dig i stedet, at du …

 • har kontrol med dine spisevaner
 • værdsætter og elsker din krop for alt det, den gør for dig
 • tænker klarere, fordi din krop ikke skal håndtere overflødig/forkert føde og affaldsstoffer
 • har forbedret dit helbred på både kort og lang sigt ved at give din krop bedre betingelser at arbejde under
 • er fuld af energi og vitalitet, som sætter dig i stand til at leve livet og nå dine mål
 • har let ved at spise mindre og holde dit vægttab
 • har fokus på at spise det, der er godt for dig og din krop
 • er tilfreds med dig selv og føler dig sexuelt attraktiv
 • har et værktøj, du kan bruge resten af dit liv til at holde dig på den slanke linje og bevare dit vægttab.

6 uger, som kan ændre dine vaner, så du slanker dig og når dit vægttab

Vil du ændre dit liv, skal du ændre dine tanker!

Modul 1: Elsk din krop og øg din motivation (meditation)

• Lydfil: Introduktion til “Elsk din krop”
• Lydfil: “Elsk din krop”
I dette modul lærer du at elske og værdsætte din krop for alt det, den gør for dig, sådan at du motiveres til at gøre det, der støtter din krop. Det er et vigtigt udgangspunkt for den forandring, du har valgt at skabe.

I modulets video er en introduktion til “Elsk din krop” samt en kort visualiseringsøvelse, der er designet til at forstærke din motivation for at gå i gang. At elske din krop er et super vigtigt udgangspunkt for vægttab.

Modul 2: Vægttab med Virtuel maveballon (hypnose)

• Lydfil: Introduktion til “Virtuel maveballon” [7 min.]
• Lydfil: “Virtuel maveballon” [37 min.]
I dette modul guider jeg dig til at bruge placebo (tankens kraft) i din slankeproces
til at placere en virtuel maveballon i din mave. Sessionen er omhyggeligt designet til
at støtte dig i at spise både mindre og sundt, sådan at du også motiveres til at gøre
det, der støtter din krop, så dit vægttab er let.

I modulets video stiller jeg dig spørgsmålet: “Hvorfor vil du slanke dig”?
Den handler om at sætte dig et mål, som er vigtigt.

Modul 3: Find din indre styrke og kraft (hypnose)

• Lydfil: Introduktion til “Find din indre styrke og kraft” [4,5 min.]
• Lydfil: “Find din indre styrke og kraft” [24 min.]
Når du er i kontakt med din indre styrke og kraft, træffer du lettere de rigtige beslutninger,
også når det handler om spisevaner. Din indre styrke og kraft er vigtig, for at du gør det,
der er rigtigt for dig, uanset hvad andre mener og gør.

I videoen her fortæller jeg dig om de gavnlige effekter af at tale om det, du ønsker,
fremfor om det, du IKKE ønsker. Jeg giver dig også en øvelse i at bruge dit kropssprog
til at styrke dig selv og dermed styrke dit vægttab.

Modul 4: Glad smilende energi (meditation)

• Lydfil: “Glad smilende energi” [9 min.]
Livet er ikke altid let. Når livet ikke er helt nemt, er det ikke helt så let at spise sundt. Dit liv,
din spise-adfærd og din fordøjelse påvirkes positivt, når du er glad. I denne meditation
får du en simpel teknik til at finde dit indre smil frem, også når livet ikke er helt nemt.

I denne video får du en øvelse til at smile dig glad. Det handler om “fake it till you
make it!” Det lyder måske ikke let, men det virker!

Modul 5: Tjek af Virtuel maveballon (hypnose)

• Lydfil: “Tjek af Virtuel maveballon” [21 min.]
Spar tid ved at lytte til denne session som afveksling til “Virtuel maveballon”.
Sessionen støtter dig i din slankeproces.

Du kan veksle mellem at lytte til denne og “Virtuel maveballon” alt efter tid, lyst og behov.

I videoen fortæller jeg dig om, hvordan dét, du gør igen og igen bliver dit resultat. Succes med dit vægttab er et resultat af din gentagne støttende tanker og adfærd.

Modul 6: Hvordan skaber du støttende tanker fremover?

Det, du er ubevidst om, gør noget ved dig, og det, du er bevidst om, kan du gøre noget
ved, så hvordan skaber du støttende tanker?
• I dette modul får du en video med en meditation til at øge bevidstheden om,
hvordan du tænker, og en teknik til at ændre dine tanker, så de støtter dig fremadrettet.

Det har andre spurgt om

Hemmeligheden bag varigt vægttab

– og hvordan du bruger den til din fordel

Rigtig mange mennesker går gennem livet forgæves på den ene
slankekur efter den anden, fordi de fleste slankekure ikke arbejder
med den grundliggende årsag til problemet, nemlig sindets
tanker og overbevisninger. Her får du muligheden for at ændre
dine tanker, så de støtter dig fremfor at modarbejde dig i at
være den udgave af dig selv, du ønsker
– også når det kommer til dit vægttab, din vægt og glæden ved din egen krop.

Hvad kan jeg vælge?

Du kan vælge mellem 2 typer forløb, så du får det, der passer bedst til dig

GULD

 • 6 moduler med videoer, lydfiler, øvelser, og arbejdspapirer. Hver uge får du adgang til et nyt modul, og du kan downloade lydfilerne med meditationerne og hypnosen, så du kan tage dem med hvorhen, du vil.
 • Online spørgetime en gang ugentligt (torsdag kl. 21:00)
  i de 6 uger, forløbet varer.
 • 3.700 kr
 • Ja tak, meld mig til

PLATIN

 • 6 moduler med videoer, lydfiler, øvelser, og arbejdspapirer. Hver uge får du adgang til et nyt modul, og du kan downloade lydfilerne med meditationerne og hypnosen, så du kan tage dem med hvorhen, du vil.
 • Online spørgetime en gang ugentligt (onsdag kl. 19.30) i de 6 uger, forløbet varer.
 • 3 ekstra spørgetimer hhv. 4, 8 og 12 uger efter, at det sidste modul er frigivet (onsdag kl. 20.45).
 • Du får mulighed for at sparre med én eller flere medkursis­ter, så I kan støtte hinanden til succes.
 • 6 personlige sessioner hos Charlotte Bang i København eller via Skype. Første session op til 2 timers varighed, efterfølgende op til 75 minutter.
 • 6 x 10 minutters ”nødtelefon”, når du har brug for opmuntring eller et godt råd til succes med dit vægttab.
 • 13.700 kr
 • Ja tak, meld mig til

Det er idioti at gøre det, man hidtil har gjort,
og forvente et andet resultat.

Albert Einstein

NÆSTE GULD- OG PLATINFORLØB BEGYNDER OM

-1924Dage -1Timer -26Minuter -25Sekunder

Jeg havde ikke forestillet mig,
at jeg skulle lave et program til varigt vægttab,
men jeg var nødt til det!

Sådan blev programmet til

Det har altid gjort mig ondt at se mine medmennesker gøre sig så megen umage i en kortere eller længere slankeproces, kun for at tabe det hele på gulvet bagefter og skulle starte forfra med en ny kur og med at mobilisere nye forhåbninger og nyt mod på sagen.
Når jeg har trænet i mit motionscenter, har jeg gennem årene hørt en del mennesker på deres – i øvrigt ganske udmærkede – slankehold tale om, hvor dejligt det blev, når de kunne spise normalt igen. Vi ved vi jo godt, hvad der så sker …

Når slankeeffekten stopper

Når kontrollen og kalorietællingen stopper, holder man typisk op med at have samme fokus på slankeprocessen, og hvad sker der så? Så begynder kiloene at snige sig på igen. For mange kommer det hurtigt til at føles som et nederlag, og så sker det desværre alt for ofte, at den negative spiral går i gang … og at man ikke stopper den, mens det er let. Nogle opgiver helt og tager ikke lige dén snak med f.eks. en coach, der kunne gøre det nemmere at få gjort noget ved det, mens det endnu er let. Jeg hader uretfærdighed, og jeg synes, det er uretfærdigt, at mennesker bruger så meget tid, og så mange tanker og økonomiske ressourcer på slankeforløb, som er rigtig gode, men som desværre ofte kun virker på kort sigt, fordi de overvejende bygger på selvkontrol.

Det ubevidste sind

Hemmeligheden bag et vellykket slankeforløb er, at det ubevidste sind skal være med på idéen – ellers kan du ligeså godt lade være, og i stedet bruge krudtet på noget andet.
At arbejde med sindet kræver selvfølgelig også en indsats; intet kommer fuldstændig af sig selv. Vi lever i en tid, hvor vi elsker quick-fixes, så vi kan nøjes med en minimal indsats. Jeg kan nogle gange godt blive lidt træt af al den markedsføring, der lover guld og grønne skove.
Jeg lover dig ikke et quick-fix, men hvad jeg til gengæld lover dig, er, at du har så meget større garanti for succes, når du arbejder med dit sind og med at omprogrammere det til din fordel. Ikke kun succes på kort sigt, men også hvor det virkelig tæller: I det lange løb.

Hvordan påvirker du sindet?

En af de mest effektive måder at arbejde med dit sind på, så det arbejder på at støtte dig fremfor at modarbejde dig, er v.hj.a. selvhypnose.
En bonus er, at du samtidig får du en pause fra din hverdag, hvor du kan slappe af og lade op.

Min egen historie

Jeg har selv vejet ca. 10 kilo for meget i en længere årrække. Den forklaring, jeg brugte over for mig selv, var på overfladen, at jeg som nordisk ansvarlig i en større virksomhed rejste meget og spiste hoved­parten af mine måltider på restauranter eller på farten.
Men bag ved den overfladiske forklaring lå den virkelig årsag til de overflødige kilo: Nemlig, at jeg havde nogle overbevisninger inden i mig, som ikke støttede mig, og at jeg pga. de overbevisninger befandt mig i nogle kontekster, som jeg ikke brød mig om. Det betød, at jeg trøstespiste – dels for at føle trøst i øjeblikket, dels som en slags ubevidst beskyttelse, hvor de vitale organer blev pakket ind i et beskyttende lag fedt.
Da jeg begyndte at bearbejde disse ting i sindet forsvandt overvægten også.

Sådan blev programmet til

I de forløbne tyve år har jeg konstant afprøvet nye metoder og teknikker inden for selvudvikling. Jeg havde hørt en del om fedmeoperation med selv­hypnose, og en aften, da jeg sad i sofaen, prøvede jeg det af. Da jeg ofte er i gang med forskellige afprøvninger, havde jeg glemt alt om det næste dag, indtil jeg undrede mig over, at jeg ikke kunne spise ret meget til frokost. Så kom jeg i tanke om selvhypnosen, hvor jeg havde ladet mit sind fortælle centret for mæthed, at min mave var blevet mindre og derfor kunne indeholde væsentligt mindre mad. I det øjeblik vidste jeg, at jeg ville lave et program til at slanke sig med hypnose.

47 % af den voksne befolkning er overvægtige (med et BMI på 25 eller over).
14,1 % af befolkningen er svært overvægtige (med et BMI på 30 eller over)*.
… men det behøver ikke at være din virkelighed!

*Sundhedsstyrelsen, 2013

Det siger kunderne

”Jeg ville bare fortælle dig, at hypnosen har virket og virker. Har tabt næsten 5 kilo siden hypnosen og bliver meget hurtigere mæt. Dejligt at have succes med mit vægttab- Det er rigtig dejligt”.

Mike Fonde

”Jeg så webinaret ”Hemmeligheden
bag varigt vægttab” i går aftes. Jeg begyndte at høre det på vej hjem. Da havde jeg tænkt mig at gå hjem og spise en mindre æske chokolade. Men da jeg kom hjem, ville jeg hellere høre resten af webinaret færdigt og droppede chokoladen.

Det har påvirket mig efterfølgende, så jeg ikke har sukkertrang. Der var mange inspirerende ting i webinaret, og jeg tror, effekten var en kombination af flere ting. Interessant med historien om, at der måske tidligere var en grund til at fylde hullet og spise med følelserne. Disse forhold kan være ændret, og så er der vanen tilbage”.

Camilla

”Jeg er 56 år og har været overvægtig siden teenageårene og forsøgt at nå et vægttab mange gange. I de 5 måneder, jeg nu har brugt programmet, har jeg spist meget mindre portioner, end jeg plejede og uden at føle sult mellem måltiderne overhovedet. For mig er det en superlet måde at slanke sig på. For første gang under en slankeproces føler jeg mig ikke “snydt”, når resten af familien spiser, for jeg spiser jo, hvad jeg kan og har lyst til. Samtidig giver dét at lytte til filerne mig den afslappende pause i hverdagen, som jeg havde tendens til ikke at give mig selv. Det er også rart at vide, at jeg altid kan lytte til filerne. For mig en let måde at skabe vægttab. Jeg er så glad”.

Anne Birgitte Hansen

”Jeg gik i et behandlingsforløb med hypnose hos CharlotteBangpga. min sukkerafhængighed, og jeg havde prøvet mange ting for at afhjælpe det. Men Charlotte og hypnose blev nøglen til min succes! Både fordi Charlotte hjalp mig med hypnosen, og fordi Charlotte er den, hun er, og tacklede mine udfordringer på bedst tænkelige måde – topprofessionelt og med indlevelse og målrettethed! Jeg kom af med de 8 kg, som jeg altid havde ønsket, og det er de bedste penge, jeg har brugt på mig selv, ever!”

Lars Hendriksen

”Jeg er overrasket over mig selv. I modsætning til tidligere spiser jeg både sundere og mindre. Hvor jeg tidligere kørte store mængder af junkfood og slik ned, vælger jeg nu både sundt og spiser væsentlig mindre. Det er ikke noget, jeg tænker så meget over, det sker bare som en naturlig ting, efter at jeg er begyndt at lytte til filerne”.

Jonas, 33

Virtuel Maveballon ™ er et Charlotte Bang varemærke til varigt vægttab.

Ring nu og hør mere