Mentaltræning: Vind mere uden at træne mere

Vind mere uden at træne mere

Udvidet metaltræning – lær det/gør det før dine konkurrenter

Har du ikke de resultater du drømmer om?

I konkurrencesport er det ofte marginalerne der er forskellen på at vinde og tabe.  Mange super dygtige atleter har ikke de resultater, som svarer til deres drømme, kvalifikationer, talent og indsats. Hvis det også er tilføldet for dig, så kan der gøres ngoet ved det. Det kan der være mange grunde til at du ikke får de ønskede resultater, men det behøver ikke være sådan. I udvidet mentaltræning går vi ind og kigger på, hvad der skal til for at nå de resultater, du drømmer om. I en gratis uforpligtende samtale får du viden og konkrete værktøjer som du kan bruge med det samme i realiseringen af dine drømme og resultater.

I mere end 10 år har jeg arbejdet med elitesportsfolk og jeg er ofte blevet forbavset over så lidt de trods deres høje sportslige niveau har vidst om mentaltræning.

Når du mentaltræner går det nemmere og hurtigere. Alle succesfulde sportsfolk arbejder ikke kun med kroppen, men også med sindet.  Hvorfor?…..Fordi sindet påvirker kroppen, fordi sindet styrer vores handlinger, og ganske enkelt fordi det VIRKER og er VEJEN til større SUCCES.  En succes der står mål med din indsats og talenter. Der er altid et nyt niveau.

Her er nogle af de ting som udvidet mentaltræning kan hjælpe dig med:

 • Optimer din tilstand til situationen
 • Tænding af top performance state
 • Øge din livsenergi
 • Mentaltræne specifikke elementer i din sport
 • Visualisere konkurrencer og resultater
 • Eliminering af frygt og angst
 • Vejen tilbage efter en skade
 • Konkurrencepsykologi
 • Konkurrenceenergi
 • Identificere dig med dine drømmeresultater
 • Slippe selv-sabotage
 • Værdier og overbevisninger
 • Målsætning
 • Motivation
 • Fjernelse af indre blokeringer
 • Selvtillid og selvværd
 • Få dit bevidste og ubevidste sind til at spille sammen

Uanset om du tror du kan eller ej, har du sikkert ret (Henry Ford) Med udvidet mentatltræning hjælper jeg atleter til at tro og være overbevist om at de når deres drømme. Tro flytter som sagt bjerge og resultater.

“Dit øvre loft for dine resultater er det du mener du både bevidst og ubevidst fortjener og er værdig til. Det kan der laves om på”

Hvis du bevidst eller ubevidst tror du ikke fortjener eller er værdig til at nå et mål, så vil du ubevidst finde en måde at sabotere det på, uanset om det er at blive skadet, skyde ved siden af eller ikke give den fuld gas, når det gælder. Sindet vil finde en måde at forklare resultatet på, men sandheden er at vi kan ikke skabe mere end vi føler os værdige til. Det kan sammenlignes med en termostat der er sat til 20 grader. Hver gang temperaturen kommer over 20 grader skruer termostaten ned. Det er det samme med vores indre værdighedstermostat, hvis termostaten står på 80 % værdig. Så vil vi skrue ned for præstationen, når den kommer over 80 %. Sinde vil med andre ord finde en måde at opnå de resultater der svarer til vores indre selvbilled. Du ved om din indre termostat er sat korrekt ved at kigge på dine resultater.

I en gratis samtale vil vi kigge mere på hvad du har brug for for at komme videre til næste niveau Der er altid et næste niveau. Du vil få helt konkrete værktøjer og viden du kan bruge med det samme. Og jeg også tale med dig om, hvad et mentaltræningsforløb kan gøre for dig.

Konkurrencesport handler om mere at vinde eller at tabe

Konkurrencesport handler om andet end blot at vinde, eller tabe. Det handler også om at trives og have et liv som du nyder, og være mentalt sund.

Hvad er det hele værd, hvis du ikke nyder livet undervejs?. Har du den livskvalitet du drømmer om? Der er meget der kan gøres for at forbedre livskvaliten som menneske og atlet.

Angst både direkte relateret til sporten, og præstation men også angst i livet er noget som forekommer hos atleter. Det kan ikke kun påvirke livsglæden og glæden ved sporten, men også restitution og præstation. Jeg har ligefrem mødt alteter, som har måttet opgive deres sport på grund afngst. Men det er ærgerligt, for det kan der gøres noget ved. Angst er blot en misforståelse, som virker reel. Men misforståelser kan der gøres noget ved. Angst er ikke noget man skal lære at leve med.. Læs mere om angst i sport her

“Mentalstyrke er altafgørende i elitesport”

Derfor er hypnose en fordel i mentaltræning

For dig som elitesportsudøver er mentaltræning med hypnose en avanceret og effektiv metode. Det kan hjælpe dig på et dybere bevidst og ubevidst plan med at optimere dine præstationer og opnå dit fulde potentiale. Der er i øvrigt ingen der kender sit fulde potentiale. Der er altid et nyt niveau. Gennem dybdegående mentaltræningsteknikker og fokuserede suggestioner kan hypnose arbejde på flere niveauer for at forbedre både din fysiske og mentale tilstand som elitesportsudøver. En ressourcefuld tilstand er altafgørende for præstation.

En af de primære fordele ved at integrere hypnose i mentaltræning er evnen til at få adgang til det underbevidste sind. Menneskets sind rummer en skattekiste af ressourcer og potentiale, som ofte forbliver uudnyttet i den vågne tilstand. Ved at træde ind i en tilstand af trance under hypnose bliver det muligt at omgå de bevidste begrænsninger og adressere underliggende mentale barrierer, såsom frygt, tvivl og negativ selvsnak. I hypnose erstattes de med selvtillid, selvsikkerhed, og positiv selvsnak, så alle dele af dig samarbejder om at nå næste mål, og derefter det næste.. Ring og hør mere om mentaltræning med hypnose.

Det siger atleterne

Slip frygten med hypnose - springgymnaster

Slap frygten for baglænsspring

Springgymnaster slap angsten for baglænsspring.
Vi er et par tvillingepiger på 15 år, som går til springgymnastik. Springgymnastik handler meget om at turde forskellige spring, men vi var begge meget bange for en del spring, og derfor bestemte vi os for at prøve hypnose. Gennem den hypnose Charlotte gav os, er vi nu tilbage og springer vores spring igen. Charlotte har været en stor hjælp for os, og vi kan varmt anbefale hende.

Venlig hilsen tvillingerne

angst for spring i wakeboarding

Slap min angst for wakeboarding spring

Jeg blev pludselig bange for at lave spring i wakeboarding. Selvom jeg er wakeboarder på meget højt plan, så var jeg pludselig nervøs, og turde ikke længere alle de ting, jeg kunne normalt og slet ikke lære nye ting. Jeg opsøgte derfor Charlotte Bang, som på kort tid hjalp mig af med skrækken. Nu tør jeg igen wakeboarde og både øve nye ting og lave alle de ting, jeg allerede kan. Tak, Charlotte!

Henrik

Angst for spring og løft i kunstskøjteløb skøjteløb. Slip angsten i sport

Kunstskøjteløber slap angst for nye spring

Jeg er kunstskøjteløber på eliteplan, og havde pludseligt fået angst for at indøve nye spring og løft. Jeg gik derfor i mentaltræning hos Charlotte, som hjalp mig til at slippe min angst. Så nu kan jeg igen lære og øve nye spring og løft.

Laura

JEG ER

CHARLOTTE BANG

Jeg hjælper elitesportsfolk med at peak performe. Det gør jeg ved hjælp af mentaltræning og hypnose. Her arbejder vi med at fjerne blokeringer, herunder angst, og få et peak performance mindset.

Som teenager var jeg konkurrencerytter. Og jeg har de sidste 20 år danset argentinsk tango, hvor jeg bl.a. har boet i Argentina for at arbejde med min dans.

Jeg har lavet 7000+ 1:1 sessioner og har over 10 års erfaring med mentaltræning og angst i elitesport.

Jeg har en dyb forståelse for, hvad der kræves for at tackle de mentale udfordringer, der følger med at være en topatlet og gå efter guldet på et hvert niveau.

Se mit CV her

Mentaltræning

Jeg tilbyder skræddersyet mentaltræning, der er designet til at hjælpe dig med at opnå og opretholde dit peak performance state, uanset omstændighederne. Ved at fjerne de mentale blokeringer, der hindrer dig i at performe på dit allerbedste niveau, og ved at fokusere på at optimere din energi, kan jeg hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale som atlet. Du vil arbejde sammen med dit ubevidste sind for at opnå hurtige og effektive resultater. Jeg kan også hjælpe med at håndtere angst af enhver slags i forbindelse med både sport og livet. Herunder også angst for en evt. operation. Lad os sammen skabe det mentale fundament, der er nødvendigt for at lykkes med at træde ind i arenaen med tillid og styrke. Jeg kan hjælpe dig hele vejen rundt med mentaltræning. Hvem er du nødt til at være for at vinde? Hvem vil du være som menneske og atlet? Jeg tilbyder altid en gratis uforpligtende samtale, hvor du kan høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Derfor er hypnose en fordel i mentaltræning

For dig som elitesportsudøver er mentaltræning med hypnose en avanceret og effektiv metode. Det kan hjælpe dig på et dybere bevidst og ubevidst plan med at optimere dine præstationer og opnå dit fulde potentiale. Der er i øvrigt ingen der kender sit fulde potentiale. Der er altid et nyt niveau. Gennem dybdegående mentaltræningsteknikker og fokuserede suggestioner kan hypnose arbejde på flere niveauer for at forbedre både din fysiske og mentale tilstand som elitesportsudøver. En ressourcefuld tilstand er altafgørende for præstation.

En af de primære fordele ved at integrere hypnose i mentaltræning er evnen til at få adgang til det underbevidste sind. Menneskets sind rummer en skattekiste af ressourcer og potentiale, som ofte forbliver uudnyttet i den vågne tilstand. Ved at træde ind i en tilstand af trance under hypnose bliver det muligt at omgå de bevidste begrænsninger og adressere underliggende mentale barrierer, såsom frygt, tvivl og negativ selvsnak. I hypnose erstattes de med selvtillid, selvsikkerhed, og positiv selvsnak.

Ring nu og hør mere