Udtalelser

Charlotte Bang underviser på DGI´s lederuddannelse og på DGI´s E-sportinstruktøruddannelse. Desforuden er Charlotte tilknyttet DGI som procesleder.

Charlotte er super dygtig, rigtig sød og meget kompetent. Charlotte er også meget venlig og hun har grund til at være meget stolt af sin faglighed.

Charlotte er god til, at formidle sit budskab så det kan forstås og er god til hente eksempler fra dagligdagen til anskuelse fra andre vinkler på det givne emne.

Med sin faglighed på plads og sin evne til, at leve sig ind i emnet, er Charlotte yderst god til at involvere deltagerne. Charlotte har empati og kan derfor let sætte sig ind i deltagernes cases. Og med hendes behagelige væsen er hun rar at være sammen med.

Lars Kaae Wagner, DGI.

……………………………………………………………………………………………………………………………

Charlotte Bang er tilknyttet ITK 2, som ekstern underviser. Vi har fra starten været meget glade for Charlotte og hendes undervisning.

I sin tid hos ITK 2 har Charlotte undervist vores daglige borgere (borgere på kontanthjælp, dag- eller sygedagpenge) i  yoga, mindfulness og stresshåndtering. Ydermere har Charlotte stået for de fem timers ugentlig undervisning i coaching og NLP for vores deltagere på kurset Veje til livsstilsændringer, der er et seks ugers kursus for ledige.

Begge borgergruppe har været ovenud tilfredse med Charlotte. Hun er professionel og grundig i sit arbejde, og møder samtidig altid med et overskud og smil på læben. Borgerne sætter stor pris på hendes tilgang til dem og opgaven og udtaler, at de i høj grad får noget ud af undervisningen og kan mærke at de rykker sig fra gang til gang. Det er hvad enten det har været 1,5 times mindfulness med stressramte, eller 5 timers coaching og NLP for seks ugers kursisterne. Blandt andet udtrykker én af kursisterne følgende:

”Charlotte har igennem sin undervisning inspireret mig til at ville tage en NLP uddannelse indenfor den nærmeste fremtid.”

En anden kursist skriver:

” Charlotte Bang er en meget dygtig underviser. Hun er også god til at stoppe op og afvige fra det hun har planlagt når der opstår en snak på holdet, men samtidig er hun god til at få folk tilbage på sporet. Hun er utrolig vidende om hendes stof og har indlevelse evne i andre mennesker. Meget  inspirerende !

 

Fra ITK 2’s side har vi intet andet end ros til Charlotte Bang.

Cecilia Logo-Kofoed. ITK2

 

 

 

 

En kursist skriver;

 

Ring nu og hør mere