Bliv den bedste version af dig selv

Adventskalender – Bliv den bedste version af dig selv

Gå ind i 2018 med glæde, styrke og ro

Gå ind i 2018 med glæde, styrke og ro

Den bedste version af dig fås også som JULEGAVE (se bunden af siden)

Adventskalenderen indeholder de fire MP3 filer.

Du får en fil direkte i din indbakke hver søndag i advent. Du får filerne i nedennævnte rækkefølge

 • Glad smilende energi

  Du bliver guidet til at give din krop og dit sind de gavnlige effekter af Glad smilende energi. Tilbagemeldingerne omkrig effekterne på kroppen har overrasket mig. Anne Hansen har f.eks. fjernet smerter og Ole Hansen har lindret tinitus med MP3 filen: “Glad smilende energi”.

 • Afslappende Kropsskanning

  Du bliver guidet til at slappe din krop og dit sind af. Du vil blive guidet igennem din krop kropsdel for kropsdel. Filen er designet til at give dig de gavnlige effekter af at slappe dybt af, samt til at øge din kropsbevidsthed.

 • Find din indre styrke og kraft

  Filen er omhyggeligt designet til at støtte dig i at øge din indre styrke og kraft. Sådan at du står stærkere i dig selv, med et øget selvværd og er mindre afhængig af andres mening.

 • Den bedste version af dig

  I filen får du et værktøj, som du kan bruge til at finde den tilstand frem, som passer til en specifik situation. Kort sagt til at være den version af dig, som er bedst til en opgave eller situation. Det er jo selvsagt ikke den samme tilstand, du har brug for, når du skal have en svær samtale, putte et barn, slappe af, skrive en rapport eller holde et oplæg. Du kan bruge værktøjet til alle situationer, hvor du ikke har haft helt let ved at finde den bedste version af dig til situationen.

Samtlige filer er designet til at guide dig til at finde de tanker frem, som støtter dig i at være den bedste version af dig. Vi ved at tanker og overbevisninger, påvirker følelser og kroppens fornemmelser. Følelser påvirker vores adfærd, og vores gentagne adfærd bliver vores vaner, som bliver til vores liv. Filerne kan hjælpe dig til at tænke positive tanker som giver dig ro, glæde og styrke. Og støtter dig i at være den bedste version af dig.


Normalpris for de fire filer er 388 kr.

Julepris kun 197 kr.


GRATIS BONUS – Elsk Din Krop

Der er rigtig meget fokus på kroppen, og hvordan den ser ud. Og i væsentlig mindre grad på det der er allervigtigst – nemlig alt det fantastiske som din krop gør for dig 24/7. Når du tilmelder dig eller din ven til “Den bedste version af dig” Medfølger som gratis bonus en teknik, som har til formål at du:

 1. er gladere for din krop
 2. værdsætter din krop mere
 3. husker at elske din krop for alt det, den gør for dig

Måske den bedste gave du kan give

Adventskalenderen: “Den bedste version af dig selv” er en af de bedste gaver du kan give til dem, du har kær, for hvad er egentlig vigtigere end at være den bedste version af sig selv? Når man sådan rigtig tænker over det. Derfor mener jeg det er den bedste gave. Og en ekstra bonus ved gaven er selvfølglig, at hvis du giver den til dig selv og er en bedre version af dig selv. Ja så giver du samtidig en gave til dine omgivelser. Når du giver gaven til en du kender og omgås, giver du samtidig en gave til dig selv. En vind – vind gave.

Tilmeld dig eller en ven til adventskalenderen: “Den bedste version af dig selv”

TILMELD

Adventskalender - Ja tak jeg vil gerne

give mig selv eller en ven Adventskalenderen: og starte 2018 med mest muligt glæde, ro, overskud, og indre styrke.


Giv “Den bedste version af dig” som Julegave

Giver du “Den bedste version af dig” som julegave, så bliver de fire filer frigivet hver anden dag fra den 25 december til og den 31 december. Fremtil den 14 december er prisen 197 kr. Herefter stiger prisen.

TILMELD

Den bedste version af dig som julegave

Ja tak jeg vil gerne give julegaven “Den bedsteversion af dig” pakken i julegave til mig selv eller en ven.

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et dejligt nytår, hvor jeg ønsker jer alt det bedste.

Kærlige Julehilsner

Ring nu og hør mere