Se bedre – Få bedre syn med Simple værktøjer

Vil du gerne se bedre uden briller, linser eller operation?

For rigtig mange mennesker er det muligt, med mit øjentræningsprogram. Måske har du bemærket, at du ikke ser lige godt hver dag. Sådan har jeg altid selv haft det. Jeg undrede mig i en del år og forstod dengang ikke hvorfor. Nu forstår jeg det. For de fleste mennesker handler det om, hvor mange spændinger, man har i og omkring øjnene.

På et tidspunkt var mit syn blevet så dårligt, at jeg ofte ikke kunne læse SMS’erne på min telefon. Indimellem var det så slemt, at jeg måtte opgive fuldstændigt at læse dem. Jeg nægtede dog at skulle have briller.

På daværende tidspunkt havde jeg allerede en del private og professionelle erfaringer med at forbedre og helbrede kroppen indefra ud. Derfor gav jeg mig i kast med at forbedre mit syn på naturlig vis. Min syn blev så godt, at jeg relativt kort tid efter kunne se rigtig godt, og øjenlægen der tjekkede mig, nævnte intet om hjælpemidler. Men bedst af alt jeg kunne igen se stort set alt,  og læse mine SMS’er. Den viden og de øvelser jeg brugte og bruger, begyndte jeg at undervise i, og har sammensat et effektivt undervisningsprogram. Det vil jeg gerne give videre til dig, der også ønsker at se bedre. Selvfølgelig kan jeg ikke garantere dig, at du kommer til at se bedre og helt kan undvære hjælpemidler, men der er rigtig stor sandsynlighed for at du kan!!!. Jeg siger ikke, at alle skal forbedre sit syn på naturligvis. Briller, linser og operation er det rigtige valg for nogle. Jeg synes bare det er uretfærdigt, hvis man ikke ved, at man har et andet valg. Derfor har jeg lavet kurset: Se bedre på naturlig vis.

Næste kursus er lørdag den 21 april kl. 10-16.

På workshoppen vil du lære øvelser, som kan hjælpe dig til at forbedre dit syn. Øvelserne er velegnede hvis du er nærsynet, langsynet eller har brug for læsebriller som en konsekvens af alderen. Og derudover kan de også have en gavnlig effekt på andre problemer med øjnene.

På workshoppen vil du lære afspændingsøvelser for øjne og visualiseringer, der kan hjælpe dig til at se bedre. Der vil være elementer fra mindfulness og meditation. Desforuden vil du lære noget om, hvad er det, der gør forskellen på dem, der har et godt syn og dem der ikke har, altså hvad er gode kontra dårlige synsvaner. Vi vil også komme ind på sammenhængen mellem syn og sind. Øvelserne er ret simple, man skal bare kende dem og selvfølgelig bruge dem.

Øvelserne kan laves på kontorstolen, i bussen, i hjemmet ja hvor som helst. Det er ikke en lægelig tilgang til at se bedre, men snarere en yoga og meditations-tilgang med et holistisk syn på krop og sind. Og jeg har gennem årene undervist i dem og set mennesker forbedre deres syn.

Send mig en mail her hvis du vil reserverer en plads.

Det siger tidligere kursister

På kurset får du

  • Forskellen gode og dårlige synsvaner
  • Metoder til at forbedre dine synsvaner
  • Simple værktøjer til at slappe af i øjnene og se bedre
  • Brugbar viden til et godt syn
  • Adgang til et onlinekursus i at se bedre (frigives i juni) Pris 900 kr
  • To gruppe skype trænings-sessioner.
    • Forberedelse til kurset mandag den 16. april kl. 19.30-20.30
    • Spørgsmål til øvelserne tirsdag den den 1. maj kl. 1930-20.30

Samlet pris 2500 kr.

Livet er at se, som man siger. Og jeg må sige at jeg er virkelig glad for, mit gode syn uden hjælpemidler i en alder af 50 år. Jeg havde aldrig tænkt, at jeg ville undervise i det. Men så begyndte mine venner at plage mig. Og det gik op for mig, hvor stor forskel kurset kan gøre og gør.

Du melder dig til ved at sende mig en mail her. 

Du er også velkommen til at ringe til mig og høre mere på 52508181.

Kærlig hilsen

Charlotte Bang