Forebyg skærmøjne: Få sunde synsvaner foran skærmen

Foredrag for virksomheder om øjensundhed

SÅDAN FOREBYGGER I SKÆRMØJNE & NÆRSYNETHED

Få simple øvelser, der virker med det samme

Vil I have foredraget digitalt eller fysisk?

Vores øjne bliver overbelastede af skærmene

Symptomerne er træthed, hovedpine, manglende koncentration, trætte tørre øjne og øget risiko for nærsynethed.

Stærkere briller er et symptombehandlende quickfix der ikke løser det grundlæggende problem, nemlig hvorvidt vi bruger vores øjne på en sund hensigtsmæssig måde.

Mit foredrag giver dig og dit team

En øjenåbner

Foredraget giver dig og dine kolleger et nyt syn på hvordan i bruger jeres øjne, samt enkle værktøjer og viden til at forebygge skærmøjne

Teknikkerne kan implementeres med det samme

TESTIMONIALS

Super simpelt og sjovt

Det er super simpelt og vi burde have lært det i skolen. Øvelserne bliver trænet under foredraget, så man kan gå hjem foran skærmen og være i gang med det samme. Foredraget er lærerigt, underholdende og sjovt

⭐⭐⭐⭐⭐

Randi Mie Hansen

Seriel Intreprenør

Jeg så jo, at det virker

Charlotte gav os viden og guidede simple øvelser til at forebygge skærmøjne og dermed relateret nærsynethed. Jeg blev ret overrasket over, at de simple øvelser faktisk forbedrede mit syn på under 30 min. Jeg så faktisk skarpere og tænker, at hvis jeg begynder at målrettet øve mig, så kan jeg måske lægge brillerne oftere på hylden, hvilket jeg gerne vil.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lene Outzen Foghsgaard

Journalist og podcaster

Et høj-aktuelt foredrag

Et vigtigt og høj-aktuelt foredrag for alle mennesker, der arbejder foran en skærm hver dag. Jeg vidste ikke, at vi kan træne vores øjne til at se bedre – og jeg anede ikke noget om vigtigheden af at forebygge skærmøjne. Måske viser Charlotte os en del af fremtiden, som vil være hverdag for vores børn. Hvis det er fremtiden, skal optikerne nok til at lave øjen-fitness-kæder i stedet for brille-butiks-kæder….

⭐⭐⭐⭐⭐

Mirja Bang Hansen

Lead your brain

Jeg kan varmt anbefale foredraget

Jeg kan varmt anbefale Charlotte, som foredragsholder og/eller indslag på en workshop.
Med stor ro og blidhed førte Charlotte os igennem øvelser/meditation og holdte et fint, nærværende og inspirerende foredrag om vores øjnes behov for træning og vedligeholdelse. Betydningen af vores øgede skærmarbejde (unge som gamle) er meget stor og Charlotte har den nødvendige viden om, hvordan vi med øvelser kan forebygge svagt syn – fremfor at skulle symptombehandle, når skaden er sket.
Charlotte passer ind på ethvert arbejdsrelateret arrangement, hvor medarbejderne har dagligt skærmarbejde.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Christina Busk Marner

Børnebøger med budskaber for børn og voksne

Børnebøger med budskaber
for børn og voksne

Cand. Merc. (filosofi)

JEG ER

CHARLOTTE BANG

Som vision coach er jeg ekspert i krydsfeltet mellem menneskets biologi, psykologi og mindfulness. 

Jeg har mange års konkret erfaring med at  skabe de bedste vilkår for selvudvikling i trygge forandringsprocesser og har lavet ca. 7000 coachingsessioner.  Jeg har udviklet EYEFULNESS konceptet og har siden 2015 guidet mennesker til at forbedre synet og se med større lethed.

Læs mere om EYEFULNESS her. Se mit CV her

BAGGRUNDSHISTORIE

De mange timer foran skærmene giver dårlige synsvaner, og skærmøje. De typiske symptomer for skærmøjne er:

 • Trætte øjne
 • Ømme øjne
 • Tørre øjne
 • Spændinger
 • Hovedpine
 • Begyndende synsproblemer
 • Nedsat koncentration
 • Træthed
 • Mindre trivsel
 • Nedsat arbejdsglæde
 • Nedsat performance

Skærmøjne er ofte en frontløber for nærsynethed og det estimeres at 50% af verdens befolkning vil være nærsynet i 2050. Du kan undgå at blive en del af den statistik ved at lære Charlottes tilgang med EYEFULNESS. Alternativet er resten af dit liv at skulle have ”stærkere” briller og det er blot symptombehandling. I foredraget får I inspiration til forebyggende synsøvelser og -vaner. De er så simple I kan bruge dem med det samme. 

Charlotte Bang har hele sit liv været dybt interesseret ift. kroppens og sindets egen intelligens og evne til at restituere.
Charlotte har en kandidatgrad i biologi, og har løbende uddannet sig indenfor personlig udvikling. Og hun tror på at vi virkelig skal i gang med at forebygge og årsagsbehandle fremfor primært at symptombehandle. Her er EYEFULNESS-konceptet bare en begyndelse, men også din gode, daglige reminder på, hvor meget du selv kan gøre. Metoden bygger på en kombination af forskning, samt erfaringer for hvad der virker i praksis. Det er en mindful tilgang til øjne og syn, og ikke en erstatning for at gå til øjenlæge og optikker, men et supplement.. Læs mere om EYEFULNESS her.

Charlotte er en guru indenfor personlig udvikling og øjensundhed, og hun bliver jævnligt brugt som ekspert i medierne, bl.a. Jyllandsposten Finans, Femina, Hendes verden, Samvirke og en række radioprogrammer. Hun skriver klummer om psykologi og sundhed, og har siden 2015 været fast brevkasseredaktør på magasinet Psykologi. Charlotte blev i 2017 indstillet til CSR People Prize.

Charlotte bor på amager og er sammen med sit livs kærlighed Kristian. Hun elsker tango, naturen, heste, samt de forunderlige mennesker og deres evigt foranderlige natur

Download Billeder

Bevidst Forandring med Charlotte Bang - Charlotte Bang går på en skovvej. solen skinner bag træerne
Hypnose psykoterapi
Ring nu og hør mere