Mentaltræning for sportsfolk

Mentaltræning med hypnose i sport

Mentaltræning – Påvirk dig selv til succes indefra

Som sportsudøver er du vant til at træne din krop og dit sind. Både din fysiske  og mentale tilstand er afgørende for dine resultater og sin succes.  Mentaltræning kan, selvfølgelig ikke erstatte din fysiske træning, men kan forbedre din fysiske formåen og dine resultater væsentligt.

Derfor er hypnose en fordel i mentaltræning

Det er dit ubevidste sind, som styrer hovedparten af din adfærd, og indre selvsnak. Desforuden styrer dit ubevidste sind din krop, og når du dyrker sport forgår det i de afgørende øjeblikke så hurtigt, at det skal køre ubevidst på rygraden. Du har ikke tid til at analysere og tænke bevidst. I hypnose har vi en meget større kontakt med vores ubevidste sind, og kan meget lettere påvirke os selv og vores ubevidste sind, sådan at det støtter os i at yde optimalt i hverdagen, og når det gælder.  I mit samarbejde med sportsfolk har jeg også rigtig gode erfaringer med at kombinere hypnose med mindfullness.

Visualisering

Når det handler om mentaltræning tænker de fleste nok på visualisering. Visualisering betyder at du i dit indre forestiller dig, at du har nået et mål, og ikke mindst den vej du har gået for at nå målet. Når du visualiserer, er det vigtigt at du bruger så mange sanser som muligt (krops-fornemmelser, synet, hørelsen, lufte- og smagssans).

Visualisering virker fordi kroppen og sindet ikke rigtig kender forskel på det, vi forestiller os vi gør, og det vi rent faktisk gør. Derfor er visualisering en vigtig form for mentaltræning, men i min optik er mentaltræning i sport så meget mere end det.

Mentaltræning kan bruges til

 • Daglig motivation
 • Restituere kroppen hurtigere
 • Lære noget nyt du ikke har kunnet før
 • Lære af det andre gør bedre end dig selv
 • Fjerne blokeringer og gamle traumer
 • Fjerne frygt for spring, taklinger, modstandere, løft osv.
 • Lægge private alvorlige ting til side under konkurrencer
 • Klare presset til konkurrencerne
 • Forbedre din fysiske formåen
 • Træning i perioder med fysiske skader
 • Hurtigere healing

Mentaltræning virker

Husk du kan forbedre dine resultater med mentaltræning. Det er blot vigtigt du gør det rigtig for, hvis man gør det forkert, kan man faktisk også blive dårligere af at mentaltræne. Det afgørende er at du mentaltræner, det du ønsker at blive bedre til helt korrekt, og ikke med en lille fejl for, så er det fejlen du træner og ikke det perfekte.

Ønsker du at høre mere

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre, hvordan jeg kan støtte dig eller dit hold i at skabe endnu bedre resultater. Du kan ringe til mig på 52508181 eller skrive til mig her

God fornøjelse samt held og lykke med din sport.

Kærlig hilsen

Charlotte

 

Du kan læse mere om hypnose her

Du kan læse mere om mig her

Du kan også lade dig inspirere af mine videoer om personlig udvikling på min youtubekanal: Charlotte Bang her

 

Author: charlottehypnose

Comments are disabled.