Transformerende foredragcharlotte Bang foredrag

Jeg tilbyder en række foredrag som fx. de nævnte herunder. Jeg laver naturligvis også tilpassede foredrag.

Selvledelse

Handler om at kunne påvirke sin egen tilstand, så den generelt støtter en i at have det så godt som muligt og nå sine mål. Derudover er det en fordel at kunne påvirke sin tilstand så den passer til en bestemt situation eller arbejdsopgave. Det er f.eks. ikke den samme tilstand der er ideel, når man skal lede et møde eller undervise, som når man skal skrive en rapport eller tage en ny udfordring op. Eller blot give sig selv lov til at slappe af og lade op.

I virkeligheden er det vigtigste at kunne styre og påvirke sin indre tilstand bevidst. Det er ofte den indre tilstand der afgør vores resultater, som spænder ben for at vi får gjort det vi skal have gjort og få slappet af, når det er det vi skal.

I foredraget får I enkle, hurtige og effektive værktøjer til at styre den indre tilstand.

Bliv den bedste udgave af dig selv

Handler om at finde ud af, hvad den bedste udgave af dig er for dig. Hvornår har du det allerbedst? Hvordan er det, du skal leve og arbejde for at være den bedste udgave af dig selv, og hvornår føler du dig som den bedste udgave af dig selv?

Når du er den bedste udgave af dig selv, har du et bedre liv, er mere effektiv og kan få mere fra hånden på kortere tid. Ligesom du kan klare pressede situationer med mere overskud. Og have mere tid til at slappe af eller hvad du ønsker.

Foredraget giver et konkret værktøj til at bringe dig en tilstand af at være den bedste version af dig selv.

Personlig kommunikation, der skaber positiv forandring

Handler både om den kommunikation du har med dig selv og den kommunikation, som foregår mellem mennesker. De to ting hænger sammen.

Der er aldrig nogen der er blevet succesfulde alene, der er altid andre mennesker involveret. Og jo bedre du og dine kolleger mestrer den personlige kommunikation, jo bedre relationer, resultater og arbejdsglæde kan I opnå.

I foredraget får I enkle, konkrete værktøjer, som I kan bruge i jeres kommunikation med andre mennesker og skabe bedre resultater.

Succes indefra

Hvorfor har nogen mennesker mere succes end andre? Hvad er forskellen, der gør forskellen mellem mennesker, der har succes, og så de mennesker, der ikke synes, de har succes? Hvad er det, de gør og tænker anderledes, hvad er det de tror på, som er anderledes?

Foredraget giver indsigt i, hvordan I med enkle greb kan ændre egen tankegang, så I får succes indefra.

Få inspiration til at skabe en bedre hverdag i virksomheden og få samtidig værktøjer til at blive en bedre version af jer selv.

Kontakt mig

For at I får så meget som muligt ud af et eventuelt samarbejde, tager jeg altid meget gerne en indledende, uforpligtende samtale på telefonen. Her kan vi tale om jeres behov, og om hvordan jeg kan bidrage til de positive forandringer, som I ønsker at skabe i jeres organisation.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere.  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ekspert i positiv forandring

Ring nu og hør mere